PASTACILIK KATKI MADDELER

Tıklayın
 OVALETTE PASTA KATKI MADDES
  Pandispanya,rulo ve keklerde kullanlan emlgatr ve stabilizatr ilevi gren jel formunda bir katk maddesidir.Hayvansal hammadde ihtiva etmez, bitkisel esasl ham maddelerden retilmitir.

Avantajlar :Yumurta tketimini %50 azaltr.Eski yntemle bir saati aan hazrlk sresini btn malzemelerini ayn anda rplmasn salayarak sadece 5-6 dakikaya indirir.ok nemli i gc kolaylnn yan sra byk bir enerji tasaruffu kazandrr.Hazrlk esnasnda kabarmama ihtimali gibi sorunlar ortadan kaldrarak fireyi nler,kaliteli ve standart retimin devamn salar.

OVALETTE Pasta Katk Maddesi ile retilen mamller daha kabark,daha gsterili,daha lezzetli ve kolay bayatlamayan raf mrleri uzun mamllerdir.

OVALETTE Pasta Katk Maddesi maddi tasarrufun yannda pastaclara kalite ve kolaylk getiren mkemmel bir rndr.

Tavsiye Edilen Baz Tarifler
PANDSPANYA
Malzemeler
60 Yumurta
350 gr Ovalette Pasta Katk maddesi
1500 gr su
2000 gr eker
2800 gr Un
200 gr Niasta
80 gr Ovalette Kabartma Tozu
Hazrlan: Btn malzeme miksere konulur.2dk orta, 3dk hzl devirde rplr. stee gre bir miktar Ovalette Kakao tozu ilave edilir.160-180 derecelik frnda piirilir.

Kek
Malzemeler
40 yumurta
180 gr Ovalette Pasta Katk Maddesi
600 gr St
1800 gr eker
2600 gr Un
1500 gr Margarin
100 gr Ovalette Kabartma Tozu

Hazrlan: Ya haricindeki btn malzeme mikserde 4 dk. kabartlr.Hafif peltelemi ya ilave edilerek 2 dk daha rplr. stee gre bir miktar kuruyemi, kurumeyve veya Ovalette Kakao Tozu ilave edilerek katlanm formlara doldurulur. 170-180 derece frnda piirilir.

Rulo Sarma
Malzemeler:
30 Yumurta
100 gr Ovalette Pasta Katk Malzemesi
250 gr Su
400 gr eker
500 gr Un
25 gr Ovalette Kabartma Tozu
Hazrlan: Btn malzeme mikserde 4 dk hzl devirde rplr. stee gre bir miktar Ovalette Kakao tozu ilave edilir. 160-180 derecelik frnda piirilir.


Tıklayın
 OVALETTE KABARTMA TOZU
  


Tıklayın
 Pandispanya Toz Karm
  Hzl ve mkemmel kalitede pandispanya rulo ve sarma iin ideal bir rndr

Hazrlan: 1 kg Ovalette Pandispanya Hazr Toz Karmna 14 adet yumurta (700 gr.) ve 200 gr souk su ilave edilerek mikserde hzl devirde 5-7 dakika rplr. 180-200 derece frnda40-45 dakika piirilir


Tıklayın
 OVALETTE PANDSPANYA TOZU (SADE)
  


Tıklayın
 OVALETTE PANDSPANYA TOZU (KAKAOLU)